HOBBY

In onze hobby afdeling vind je alles om de perfecte klus in en rond het huis uit te voeren. 


Bouwen en verbouwen

Met ons kwaliteitsvol hand- en motorisch gereedschap vul je je gereedschapskist voor zowel een sporadische taak als een hele verbouwing. Alle gereedschappen zijn van topkwaliteit, hebben een stevige draagkracht en gaan jaren mee. In combinatie met de bouwmaterialen van onze topmerken bereik je ongetwijfeld het beste resultaat! 


Buiten 

Ben je op zoek naar een mooie en elegante afsluiting, een houten terrasvloer of een afwerking voor je tuin, kom dan zeker eens een kijkje nemen in onze houtafdeling. Je kan de materialen zowel standaard als op maat vinden en onze plaatsingsdienst komt het graag installeren! 


Afwerking

Ook in verf- en schildermaterialen hebben we een ruim assortiment. Van gereedschap en primer tot afwerking, in een standaard kleur of helemaal op maat gemaakt.. bij ons vind je het allemaal! 

Verder vind je bij ons onderdelen voor de installatie en afwerking van sanitair. Ook voor kabels, aansluitingen, rookmelders en al wat met elektriciteit te maken heeft hebben we een afdeling. 

En vergeet niet om goed gekleed aan de klus te beginnen. Met de werkkledij in ons assortiment ben je alvast goed beschermd tegen heel wat omstandigheden!

Deel ons op: