Tuin

Maak van je tuin een totaalbeleving met de producten uit onze tuinafdeling. Geniet het hele jaar door van je eigen groene oase met een mooie vijver, vers gemaaid gras en kleurrijke, frisse bloemen en planten in mooie potten. 

Baken alles mooi af met een afsluiting of frisgroene haag en maak van het onderhoud een hobby met de beste tuinbesproeiing, kwaliteitsvolle hand- en motorische gereedschappen en kruiwagens. Je kan je spullen achteraf makkelijk opbergen in je tuinhuis of blokhut


Puur genieten

Genieten kan in je nieuwe tuinset onder een prachtige parasol of zonwering. Ondertussen eet je groenten uit je eigen moestuin met heerlijk gegrild vlees klaargemaakt op de barbecue. Terwijl jij ontspant amuseren de kinderen zich op hun trampoline of speeltoestel. Te warm? Zoek dan verfrissing in je zwembad of onder de tuindouche. 

Ontdek bovenstaande en andere mogelijkheden in de tuinafdeling van onze winkel. Heb je toch problemen met één van je aangekochte materialen? Onze hersteldienst staat klaar om je zo snel mogelijk te helpen!

Deel ons op: