Brievenbussen 

Wanneer je op zoek bent naar een brievenbus die bij je bouwstijl past, kom dan zeker eens kijken naar onze collecties van VASP, De Witte en V.R. Natuursteen.

VASP 

De brievenbussen van VASP zijn er in verschillende soorten en modellen, van modern tot warm klassiek. De arduinen modellen passen bij elke bouwstijl, verkleuren niet, 100% weersbestendig zijn en een leven lang meegaan. 

Als laatste biedt VASP brievenbussen in teak of de combinatie met natuursteen aan. Alle modellen hebben een ruime postbak en de openingen zijn aangepast aan de recentste post-normen. 

De Witte 

De Witte heeft vrijstaande brievenbussen in natuursteen, blauwe hardsteen, arduin of graniet die gepolijst of geborsteld zijn. Sommige modellen combineren zelfs beide afwerkingen, wat tot een prachtig en exclusief resultaat leidt. Bovendien zijn ze allemaal waterdicht zodat je post mooi droog bewaard blijft.

V.R. Natuursteen

De brievenbussen van V.R. Natuursteen zijn vervaardigd uit Belgische Blauwe Hardsteen. Dit is een schitterend materiaal dat kwaliteit aan schoonheid weet te paren. Er is gravure mogelijk op alle brievenbussen.

Deel ons op: